Tunelová pasterace
Praxe dokládá, že 0,15 – 0,5% ze všech lahví se rozbije a pivo z nich se smísí s vodou. V tunelu se tak vytváří velmi kvalitní výživný roztok pro bakterie a biofilm.
Praxe dokládá, že 0,15 – 0,5% ze všech lahví se rozbije a pivo z nich se smísí s vodou. V tunelu se tak vytváří velmi kvalitní výživný roztok pro bakterie a biofilm.
Budeme-li předpokládat středně velkou tunelovou pasterační linku o kapacitě 50.000 lahví za hodinu, bude spotřeba 150 až 180 litrů Neuthoxu za hodinu. Provozní náklady se tak bodou pohybovat od 30,- do 36,- Kč za hodinu. Po uvedení do provozu systému DCW je nutné pouze doplnit tablety soli, jinak systém nevyžaduje každodenní údržbu. Doporučujeme dvakrát za rok vyměnit filtry a kalibrovat ORP snímač.
Zákazník | Země | Instalováno | Výsledek |
---|---|---|---|
Heinz | Belgie | 2012 | Snížení nákladů a zkrácení času na čištění |